TEAMET


LOU A LOU


DIN PERSONLIGE FRISØR

Julie


Julie har siden 2011 været indehaver af Lou A Lou og har mere end 12 års erfaring inden for frisørbranchen. Hun  er uddannet hos Frisør Hans på Østerbro. Julie er altid meget omhyggelig i sin vejledning og rådgivning og ligger stor vægt på, at der skabes helhed mellem trend og personlighed.


Julie har hele tiden fokus på den enkelte kunde, og hos hende vil du altid være i centrum.


"Jeg glæder mig til at give dig en personlig behandling - og jeg takker for den store opbakning, jeg har fået - og stadig får - fra jer kunder i Salonen."

Emilie

(På barsel)


Emilie er lige nu på barsel, men kommer tilbage efter sommeren. Hun er udlært her i salonen og fik en flot sølvmedalje til sin svendeprøve.


Emilie har de sidste 2 år af sin læretid arbejdet selvstændigt med kunder, hvilket betyder at hun er meget rutineret, trods hun lige er blevet udlært. Du kan derfor trygt bestille din tid hos hende.


Igennem hendes uddannelse har hun altid fået topkaraktere, hvilket helt sikkert afspejles i hendes arbejde.


"Hos mig kan du føle dig i gode og sikre hænder. Jeg er meget grundig, og sætter altid mine kunder i centrum".

Amalie


Amalie er det nyeste medlem hos Lou A Lou. Hun er tilflytter fra Odense, men har arbejdet her hos Lou A Lou i de sidste 2 år. Hun medbringer 11 års erfaring indenfor frisørfaget.


Amalies passion for faget og hendes høje faglige stolthed kommer til udtryk igennem hendes arbejde, hvor kunden altid er i centrum; og god tid og rådgivning er en del af behandlingen.


"Jeg glæder mig til at give dig en god oplevelse her i salonen!"

Sociale medier


Kunne du tænke dig at være med i vores konkurrencer, høre om gode tilbud og finde inspiration til dit hår? Så følg os på Facebook og Instagram!

Kontakt os


Rosenørns Allé 34,

1970 Frederiksberg


Mail: butik@loualou.dk


Phone: 35359013

Copyright @ All Rights Reserved