TEAMET

 

LOU A LOU

 

DIN PERSONLIGE FRISØR

Julie

 

Julie har siden 2011 været indehaver af Lou A Lou og har mere end 11 års erfaring inden for frisørbranchen. Hun er uddannet hos Frisør Hans på Østerbro. Julie er altid meget omhyggelig i sin vejledning og rådgivning og ligger stor vægt på, at der skabes helhed mellem trend og personlighed.

 

Julie har hele tiden fokus på den enkelte kunde, og hos hende vil du altid være i centrum.

 

"Jeg glæder mig til at give dig en personlig behandling - og jeg takker for den store opbakning, jeg har fået - og stadig får - fra jer kunder i Salonen."

Amalie

 

Amalie er det nyeste medlem hos Lou A Lou. Hun er tilflytter fra Odense, men har arbejdet her hos Lou A Lou i det sidste år. Hun medbringer 10 års erfaring indenfor frisørfaget.

 

Amalies passion for faget og hendes høje faglige stolthed kommer til udtryk igennem hendes arbejde, hvor kunden altid er i centrum; og god tid og rådgivning er en del af behandlingen.

 

"Jeg glæder mig til at give dig en god oplevelse her i salonen!"

Miia

 

Miia har været ansat hos Lou a Lou i snart 3 år.

Hun har mere end 11 års erfaring inden for frisørfaget. Hun brænder for det hun laver, hvilket kommer til udtryk i både hendes arbejde og måde at være på overfor kunderne. Miia har stor erfaring inden for både klip og styling, og tager gerne imod en udfordring.

 

Miia lægger stor vægt på de små detaljer, og er meget omhyggelig med sit arbejde.

 

"Jeg glæder mig til at give dig en rigtig god oplevelse her hos os"

 

Emilie

 

Emilie er lige blevet færdig som elev her hos Lou A Lou og kan nu kalde sig frisør. Hun fik en sølvmedalje til sin svendeprøve.

 

Emilie har de sidste 2 år af sine læretid arbejdet selvstændigt med kunder, hvilket betyder at hun er meget rutineret, trods hun lige er blevet udlært. Du kan derfor trygt bestille din tid hos hende.

 

Igennem hendes uddannelse har hun altid fået topkaraktere, hvilket helt sikkert afspejles i hendes arbejde.

 

"Hos mig kan du føle dig i gode og sikre hænder. Jeg er meget grundig, og sætter altid mine kunder i centrum".

Sociale medier

 

Kunne du tænke dig at være med i vores konkurrencer, høre om gode tilbud og finde inspiration til dit hår? Så følg os på Facebook og Instagram!

Kontakt os

 

Rosenørns Allé 34,

1970 Frederiksberg

 

Mail: butik@loualou.dk

 

Phone: 35359013

Copyright @ All Rights Reserved