JULIE


"Jeg hedder Julie og jeg er indehaver af Lou A Lou, som har været mit andet hjem siden 2010. Jeg har mere end 17 års erfaring i frisørbranchen, og har de seneste 13 år undervist og uddannet elever her i salonen.


Lou A Lou er mit hjertebarn og det håber jeg man kan mærke når man sidder i stolen. Jeg brænder for mit fag og sætter en ære i mit arbejde og jeg har en stor faglig stolthed omkring alt hvad jeg laver.


Jeg lægger desuden stor vægt på, at der skabes helhed mellem trend og personlighed".

CECILIE


Cecilie er udlært hos Nuwell og var i 3 år af hendes uddannelse tilknyttet frisørskolens talenthold.


Cecilie går aldrig på kompromis med sit håndværk og stiler altid efter at hendes kunder er mere end tilfredse efter en behandling. Cecilie er specialiseret i at lave balayage, reflekser og babylights.


"Jeg ser frem til at give dig en skræddersyet behandling. For mig handler jobbet som frisør om at finde den helt rigtige balance mellem trend og personlighed, sammen med mine kunder. Jeg glæder mig utrolig meget til at møde jer alle sammen". 

EMILIE 


Emilie blev udlært her i salonen i 2018 og fik en flot sølvmedalje til sin svendeprøve.  


Emilie er altid meget grundig og går ikke på kompromis med kvaliteten af hendes arbejde. Hun går meget op i, at det hun laver er professionelt og at kunden altid går tilfreds ud af døren.


"Hos mig kan du føle dig i gode og sikre hænder. Jeg er meget grundig, og sætter altid mine kunder i centrum".

LOUISE


Louise er vores elev og har været hos os i 3 år.


Louise er på sit 4. år af frisøruddannelsen og er derfor snart færdiguddannet, men der vil stadig lidt endnu være procenter på udvalgte behandlinger - herunder 30% på klip, 20% på stribebehandlinger og 10% på øvrige behandlinger.


"Jeg er perfektionistisk helt ud til fingerspidserne og glæder mig til at give jer en god og nærværende oplevelse i salonen".